"Toernooi (6x6) voor eerste en tweedejaars E-zestallen"

Derde editie 15 september 2019

Nieuws item tumbnail

Meer dan 40 teams

 

ROTTERDAM - Met de aanmelding van een tweede en derde team van HC Feijenoord en twee extra team van HC Rotterdam is het aantal deelnemers aan de derde editie van de Fatima Moreira de Melo Cup over de veertig teams voor eerste en tweede jaars E-jeugd gegaan. Daarmee treedt het levende eer betoon van Rotterdamse Sporticonen aan de winnares van Olympisch goud zilver en brons op zondag 15 september in de voetsporen van veel andere evenementen van Rotterdamse Sporticonen waar het aantal deelnemers opvallend groeide.

 

 

 

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Voorne, HDM en Victoria op lijst

ROTTERDAM - De deelnemerslijst van de derde Fatima Moreira de Melo Cup op zondag 15 september bij HC Rotterdam is weer drie clubs rijker. Voor het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de winnares van Olympisch goud, zilver en brons werden teams van Victoria, HDM en Voorne aangemeld.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Mr Schatsschool gaat trainen

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft samen met hockeyclub Feijenoord, voetbalclub FC IJsselmonde en de zeven scholen die zijn aangesloten bij de onderwijskoepel Horizon een grote stap gezet richting een sociale alliantie voor scholen met een zogenaamd cluster 3 en cluster 4 profiel.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

30 mei datum derde editie

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft in overleg met Hockeyclub Rotterdam een datum gevonden voor de derde Fatima Moreira de Melo Cup. Het levende eerbetoon van de stichting met ANBI-status aan de winnares van Olympisch goud, zilver en brons staat voor donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag, op de kalender.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Mr Schatsschool gaat deelnemen

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft overleg gevoerd met drie vertegenwoordigers van de Meester Schatsschool Zuid, plus twee vertegenwoordigers van zorgorganisatie Humanitas over een structurele deelname kinderen van de basisschool uit de Rotterdamse wijk Vreewijk, die valt onder de onderwijs en jeugdzorgkoepel Horizon.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Royal Smilde lunchbox-partner

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft tijdens de tweede editie van de Fatima Moreira de Melo Cup bij HC Rotterdam de samenwerking met Royal Smilde bekrachtigd.
 
Lees verder
Nieuws item tumbnail

HC Rotterdam wint Cup

ROTTERDAM - De jongens en meisjes van HC Rotterdam zijn winnaar geworden van de tweede Fatima Moreira de Melo Cup en zo de opvolgers geworden van meisjes van HDM en jongens van HC Schiedam.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

SCHC naar FMdM Cup

ROTTERDAM - Met de aanmelding van de meisjes van SCHC is de Fatima Moreira de Melo Cup op de grens van 30 teams gekomen.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

ook HC Feyenoord op de lijst

ROTTERDAM - De tweede editie van de Fatima Moreira de Melo Cup is met 29 teams op de lijst met aanmeldingen reeds nu al groter dan het eerste levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen in 2017 aan de ex-speelster van Tempo´34, Victoria, HGC, HC Rotterdam en de nationale selectie.
 
Lees verder
Nieuws item tumbnail

Totaal al op 23 teams

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft overleg gevoerd met manager Karianne Lagendaal en leden van het jeugdbestuur van HC Rotterdam over de tweede editie van de Fatima Moreira de Melo Cup.

Lees verder